Olić: Idealno bi bilo da Srbija i Hrvatska odu na SP

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olić: Idealno bi bilo da Srbija i Hrvatska odu na SP

"Čestitaću Srbiji ako nas pobedi, ali mislim da smo bolji", rekao hrvatski reprezentativac za zvanični sajt FIFA.

Ivica Olić

 

Srbija i Hrvatska biće veliki rivali u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine. Ivica Olić, hrvatski reprezentativac, smatra da je Hrvatska je glavni favorit u grupi, a najveći rival Mihajlovićevi "Orlovi".

"Imamo zaista tešku grupu i neće biti lako. Ali, Hrvatska je i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvi favorit i to je uloga na koju moramo da se naviknemo. Srbija je naš glavni rival, ali će teško biti i protiv Belgije ili Škotske. Svi timovi su u stanju da dobiju bilo koga u grupi, ali verujem da će se naš kvalitet videti na kraju. Mi jednostavno moramo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo", kazao je Olić.

Idealan scenario, prema rečima napadača Volfsburga, bio bi da se Hrvatska i Srbija, u konkurenciji Belgije i Škotske, plasiraju za Mundijal.

 

"Srbija je zaista veoma težak rival. Ali, takvi mečevi dodatno motivišu igrače. Ti mečevi su više od igre. Lično, poznajem nekoliko srpskih igrača i imam jako dobre prijatelje tamo. Nadam se da će po završetku naših utakmica fudbal biti u prvom planu. Neka bolji tim pobedi. Mislim da ćemo završiti grupu ispred Srbije i mislim da ćemo ih pobediti. Ali, ako Srbija pobedi, onda ću im čestitati. Po mom mišljenju, obe ekipe imaju kvalitet da završe na Svetskom prvenstvu. To bi bilo idealno", završio je Ivica Olić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.