Oktomama: Moja starija deca su životinje

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oktomama: Moja starija deca su životinje

Nađa Sulejman (35) kaže da nije očekivala da će joj biti tako teško i da bi volela da nikad nije rodila decu. Nekad se zatvori u kupatilo da bi imala malo mira i tišine.

Amerikanka Nađa Sulejman je postala poznata kada je 2009. rodila osmorke začete veštačkom oplodnjom, za koje sada kaže da joj se gade i da bi volela da ih nikada nije rodila. Nađa ima još šestoro stare dece.

- Mrzim bebe, gade mi se. Starija deca su životinje, sve više izmiču kontroli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer nemam vremena da ih disciplinujem, rekla je. Osim što joj nedostaje vremena za 14-oro dece, nedostaje joj vremena i za sebe.

- Jedini način da se nosim s tim je da se zatvorim u kupatilo i plačem. Nekad tamo sedim satima, čak jedem ručak na podu u kupatilu, samo da dobijem malo mira i tišine, kaže Nađa i dodaje da nije očekivala da će život sa toliko dece da bude tako težak.

- Volim ih, ali sam apsolutno sigurna da je normalno što poželim da ih nikada nisam ni rodila, rekla je Nađa.

Zbog besparice se prijavila u rialiti 'Celebridate’ u kom poznatima traže partnera.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mrzim svoju djecu, da ih barem nisam ni rodila (Foto)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2011

Amerikanka Nadja Suleman (35) postala je poznata nakon što je u januaru 2009. rodila osmorke začete umjetnom oplodnjom, za koje sada kaže da joj se gade i da bi voljela da ih nikada nije rodila. Nadja ima još šestoro starije djece.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.