Okružen mrtvima: Čarli Adlar kaže da je „završio sa zombijima“

Izvor: Danas, 13.Avg.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okružen mrtvima: Čarli Adlar kaže da je „završio sa zombijima“

Charlie AdlardNigan iz stripa „Okružen mrtvim“ je Adlaru jedan od omiljenih likova Crtač čuvenih stripova „Okružen mrtvima“ (The Walking Dead) kaže da je nakon iznenadnog kraja tog serijala zauvek završio druženje sa zombijima. Čarli Adlar je 15 godina crtao Okružen mrtvima – strip prodavan u milionskim tiražima, što je dovelo i do poznate televizijske serije. […] Članak Okružen mrtvima: Čarli Adlar kaže da je „završio sa zombijima“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Okružen mrtvima": Čarli Adlar kaže da je "završio sa zombijima"

Izvor: B92, 13.Avg.2019

Posle 15 godina rada na čuvenom serijalu, Čarli Adlar želi da počne neku novu etapu u životu - bez zombija...Crtač čuvenih stripova "Okružen mrtvima" (The Walking Dead) kaže da je nakon iznenadnog kraja tog serijala zauvek završio druženje sa zombijima...Čarli Adlar je 15 godina crtao Okružen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.