Okončana talačka kriza u pošti, otmičar se predao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončana talačka kriza u pošti, otmičar se predao

Otmičar iz italijanskog grada Pijeve Modoleni Frančesko Amato predao se policiji, potvrdio je poručnik italijanskih Karabinjera Kristijano Dezideri.

Amato je danas upao u poštu u italijanskom gradu Pijeve Modoleni i pod pretnjom nožem držao taoce, a talačka kriza trajala je gotovo osam časova pre nego što je Amato odlučio da se preda, prenosi AP.

Dezideri je rekao da je Amato kod sebe imao kuhinjski nož, a da su vreme, strpljenje i dijalog, kao i nekoliko telefonskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poziva, rešili talačku krizu.

Amato je pre nekoliko dana dobio 19-godišnju zatvorsku kaznu zbog veza sa mafijom.

Ansa je izvestila da je on tražio da razgovara sa italijanskim ministrom unutrašnjih poslova.

Amato je, inače, jedan od 125 osuđenih prošle nedelje u pokrajini Ređo Emilija, na suđenju zbog umešanosti organizovane kriminalne grupe Ndrangeta sa juga Italije u poslove na području te pokrajine.

Ansa je izvestila da je Amato, kada je ušao u poštu navodno vikao: "Ja sam osuđen na 19 godina".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Talačka kriza u Italiji: Mafijaš upao u poštu

Izvor: Mondo, 05.Nov.2018

Muškarac koji kod sebe ima nož drži taoce u pošti na severu Italije, nekoliko dana nakon što je dobio 19-godišnju zatvorsku kaznu zbog veza sa mafijom...Foto: Youtube/screenshot/RT..Italijanska novinska agnecija Ansa i SkyTG24 izveštavaju da je Frančesko Amato brzo oslobodio sve mušterije iz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.