Okončana drama kod Generalštaba

Izvor: Mondo, 22.Okt.2012, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončana drama kod Generalštaba

Sa sedmog sprata zgrade starog Generalštaba oko 19.45 sati sišao je muškarac A.N, posle više od dva i po sata razgovora s pregovaračkim timom MUP-a, čime je završena višečasovna drama u centru Beograda.

Ta osoba je bez posla, rezignirana što mu poslodavac nije neisplatio plate, kao i zbog teške materijalne situacije u kojoj živi s porodicom u Beogradu, rekla je novinarima koordinator pregovaračkog tima Tatjana Kljun.

Ona je navela da im je ta osoba u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prenela da je bez posla, da ima malo dete i da teško živi.

Kljun je rekla da članovi pregovaračkog tima nisu ulazili u detalje o tome ko mu i koliko duguje, navodeći da je taj muškarac više bio rezigniran teškom materijalnom i socijalnom situacijom nego što je mislio da se ubije.

Ona je objasnila da je pregovarački tim MUP-a oko 17 sati obavešten da se na zgradi starog Generalštaba nalazi osoba koja je potencijalni samoubica i da je odmah reagovao i otpočeo razgovore sa njim.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Okončana drama na zgradi Generalštaba

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2012

BEOGRAD - Sa sedmog sprata zgrade starog Generalštaba oko 19.45 sati sišao je muškarac A.N., posle više od dva i po sata razgovora s pregovaračkim timom MUP-a, čime je završena višečasovna drama u centru Beograda. Ta osoba je bez posla, rezignirana što mu poslodavac nije neisplatio plate, kao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.