Okončan protest u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 24.Maj.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončan protest u Novom Pazaru

Pregovorima rukovodstva Elektrodistribucije Srbije u Novom Pazaru i predstavnika Fakulteta za islamske studije okončan višečasovni protest zbog isključenja struje.

Višečasovni protest predstavnika i studenata Fakulteta za islamske studije u Novom Pazaru, okončan je dogovorom rukovodstava dve ustanove.

Direktor novopazarskog Elektrorasa Vinko Dobrić nije saopštio novinarima kakav je dogovor postignut, a dekan Fakulteta za islamske studije Almir Pramenković rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da će izmiriti obaveze, ali uz uslov da se računi za struju, koji stižu na ime Uniproma, prevedu na ime ove visokoškolske ustanove.

Elektrodistribucija Srbije u Novom Pazaru isključila je struju Fakultetu za islamske studije, jer ta ustanova račune nije platila više od tri godine. Fakultet za islamske studije smešten je u bivšu zgradu Uniproma, koja je još pod sporom zbog vlasništva.

Inače, Fakultet za islamske studije u Novom Pazaru deo je Mešihata Islamske zajednicie u Srbiji kojom rukovodi muftija Muamer Zukorlić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.