Okončan kućni pritvor Lindzi Lohan

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončan kućni pritvor Lindzi Lohan

Glumici Lindzi Lohan isteklo je 35 dana kućnog pritvora zbog pokušaja krađe ogrlice vredne 2.500 dolara.

Za razliku od ovdašnje folk zvezde Cece Ražnatović, koja je tek počela da služi svoju kaznu kućnog zatvora, elektronska narukvica uklonjena je juče sa članka Lindzi Lohan i sada glumica slobodno može da napusti svoju kuću kada poželi, javio je sajt TMZ.

Ova 24-godišnja glumica je još pod prismotrom i mora da ispuni svojih 480 sati društveno korisnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rada i da ide na savetovanje kod psihologa.

Lohanova, koja godinama ima probleme sa alkoholom i narkoticima, nedavno je u jednom intervjuu rekla kako želi da odraste i da se vrati svom poslu.

Najnoviji projekat ove glumice je film o mafijaškom bosu Džonu Gotiju, u kome će glumiti sa Džonom Travoltom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.