Oko Požarevca stradali poker-aparati

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko Požarevca "stradali" poker-aparati

U akciji "pojačane kontrole ugostiteljskih objekata" na teritoriji Braničevskog okruga policija otkrila 13 osoba koje su "na crno" organizovale igre na sreću.

Tokom kontrole policija je u prostorijama kafića i posebno iznajmljenim prostorijama zatekla i privremeno oduzela 48 poker aparata, pet računara, listiće, tikete, kao i dinarski i devizni novac gde vlasnici objekata nisu imali rešenja nadležnih ministarstva za priređivanje igara na sreću.

Kontolisano je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 15 ugostiteljskih objekata za koje je postojala sumnja da na nezakonit način priređuju igre na sreću putem aparata, poker aparata, slot mašina i drugih naprava za priređivanje igara na sreću.

Požarevačka policija je 19. januara u saradnji sa terenskom kontrolom poreske uprave i inspekcijom rada u Požarevcu, sprovela akciju pojačane kontrole Ugostiteljske radnje "Noćni bar Saks 2010" u Požarevcu i Zanatsko-trgovinko-ugostiteljske radnje "Nenad Nikodijević 2" Salakovac.

Zbog utvrđenih nepravilnosti u radu ugostiteljskog objekta "Nenad Nikodijević 2” iz Salakovca, ovaj ugostiteljski objekat je privremeno zatvoren, a protiv vlasnika objekta podnete su prekršajne prijave, jer su pronađeni radnici koji "rade na crno" i nisu prijavljeni na obavezno socijalno osiguranje.

I protiv vlasnice "Noćnog bara Saks 2010" u Požarevcu, nadležne inspekcijske službe podnele su prekršajnu prijavu, jer su u objektu pronađeni radnici koji "rade na crno".

(Tanjug, foto: ilustracija: Guliver/gety Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.