Oko 40.000 litara nafte izlilo se u vode Južnog Pacifika kod Patagonije Zelena

Izvor: Danas, 28.Jul.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 40.000 litara nafte izlilo se u vode Južnog Pacifika kod Patagonije Zelena

Oko 40.000 litara nafte izlilo se u vode Južnog Pacifika posle incidenta na terminalu rudarske kompanije na ostrvu na krajnjem jugu Patagonije, saopštile su danas čileanske vlasti. Članak Oko 40.000 litara nafte izlilo se u vode Južnog Pacifika kod Patagonije Zelena se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oko 40.000 litara nafte izlilo se u vode Južnog Pacifika kod Patagonije

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2019

Oko 40.000 litara nafte izlilo se u vode Južnog Pacifika posle incidenta na terminalu rudarske kompanije na ostrvu na krajnjem jugu Patagonije, saopštile su danas čileanske vlasti...Incident se dogodio juče, tokom aktivnosti kompanije CAP, na terminalu na ostrvu Gvarelo, 250 kilometara severozapadno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.