Oko 20 odsto građana Rusije  imaju regulisan boravak po osnovu rada

Izvor: Beta Video, 30.Mar.2023, 10:29

Oko 20 odsto građana Rusije imaju regulisan boravak po osnovu rada

BEOGRAD - ``Moglo bi se reći, prema našim procenama, da negde oko 20 odsto svih imaju regulisan boravak po osnovu rada, bračne veze sa srpskim državljaninom, po osnovu posedovanja nepokretnosti, ili na drugi način, a da ostatak pokušava da svoj boravak faktički produži na ove načine, time što bi izlazio i ulazio u zemlju u nekom kontinuiranom periodu``, rekao je drektor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Sankcije glavni motivišući faktor da ljudi napuste svoju zemlju

Izvor: Beta Video, 30.Mar.2023

BEOGRAD - Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović je rekao da mnogi od njih dolaze u Srbiji zbog teške situaciji u Rusiji, zbog problema sa političkim opredeljenjem, jer ne žele da učestvuju u ratnim dejstvima, ali su sankcije glavni motivišući faktor da ti ljudi...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.