Oko 1.000 zainteresovanih za stanove u Beogradu na vodi

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 1.000 zainteresovanih za stanove u Beogradu na vodi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali zatražio je da se uradi analiza prijava građana koji su pokazali interesovanje za kupovinu stanova u dve kule koje će biti izgrađene u okviru Beograda na vodi.

Mali je rekao da je većina prijavljenih iz Srbije. On je podsetio da je u ponedeljak bilo više od 1.000 registrovanih građana kao i da bi nove podatke o broju zainteresovanih mogao da iznese sutra.

Gradonačelnik očekuje da bi glasanje u Skupštini Srbije o leks specijalisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u vezi sa Beogradom na vodi, moglo da bude u prvoj nedelji aprila. Taj zakon, kako je naveo, uređuje pravno imovinske odnose i omogućava da se građevinsko zemljište objedini u jednu parcelu na teritoriji Sava male, na kojoj će u prvoj fazi biti građen Beograd na vodi.

Takođe, napomenuo je da je reč o parceli od oko 100 hektara i da je proces raščišćavanja tog prostora u toku.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mali: Glasanje o Lex specijalisu mozda pocetkom aprila

Izvor: Beta Video, 19.Mar.2015

BEOGRAD- Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da bi poslanici Skupštine Srbije trebalo da u prvoj sedmici aprila gasaju o ``leks specijalisu`` za projekat ``Beograd na vodi``. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.