Oklagijama protiv celulita

Izvor: Megafon.co, 09.Maj.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oklagijama protiv celulita

Da, dobro ste pročitali. Naše bake i majke koristile su ih isključivo za testo, ali moderne žene znaju da su oklagije sredstvo za uspešno uklanjanje celulita Doduše, u malo izmenjenom obliku. Kada ih vidite, možda na prvi pogled deluju strašnije nego što stvarno jesu – masaža sa njima nije previše bolna, oseća se pritisak koji nekome čak i prija.
Maderoterapija je specijalna metoda masaže koja se uglavnom koristi u borbi protiv celulita. Razlika se, kažu, primećuje već >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << posle pete masaže – manje je celulita, smanjuje se obim. Ali se za najbolji efekat preporučuje 10 masaža. Naravno – bez slatkiša, grickalica, gaziranih pića, uz 3 do 4 litra vode dnevno.
Verovatno ste čuli za Sneki “ubicu celulita” u Beogradu? Sada i Niš ima svog “ubicu celulita” – Jelenu. A Megafon je proverio kako to izgleda – pogledajte i vi u videu.

Novinari: Sonja Urošević, Jovana Đorđević
Kamera, montaža: Sonja Urošević
Muzika: Al 2 – Vibe Mountain

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.