Ogromna rupa umalo progutala automobil u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromna rupa umalo progutala automobil u Beogradu

BEOGRAD - U ulici Omladinskih brigada u Beogradu pukla je magistralna vodovodna cijev, zbog čega je došlo do velikog izlivanja vode.

Usljed velikog oštećenja kolovoza, otvorila se ogromna rupa, površine oko 30 kvadratnih metara!

"Sve se desilo u 15 sekundi, sve je bilo potopljeno. Jedan auto je skoro progutala rupa"; kaže jedan od svjedoka havarije.

Vlasnik automobila koji je koji je upao u rupu koja se stvorila prilikom pucanja cijevi, za Telegraf kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je vidio šta se događa, ali da je tada već bilo kasno da se bilo šta učini.

"Sasvim slučajno sam sa prozora video da je došlo do pucanja cevi i odmah sam izašao napolje. U roku od 15 sekundi je već sve bilo poplavljeno, a voda je bila skroz do Bulevara Zorana Đinđića. Ja ništa ne mogu da učinim u vezi mog automobila, jedino šta mogu je da sačekam da dođe dizalica i izvuče kola", rekao je Dušan Vijatov.

Ljubica Konjević iz "Vodovoda" je za Blic rekla da se očekuje da kvar bude saniran i voda puštena u sistem do 23 sata večeras.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.