Ogromna rupa u Borči zaustavila saobraćaj kod škole Stevan Sremac

Izvor: Blic, 20.Mar.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromna rupa u Borči zaustavila saobraćaj kod škole "Stevan Sremac"

Zbog pucanja kanalizacionog kolektora juče se stvorila ogromna rupa u asfaltu na raskrsnici kod osnovne škole "Stevan Sremac" u Borči. Saobraćaj kroz ove ulice već dva dana ne funkcioniše, a ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" tek utvrđuju težinu kvara na kanalizacionom kolektoru nakon čega će se znati kada će oštećenje biti sanirano.

Kako kažu u ovom preduzeću, kanalizacioni kolektori u ovom delu grada stari su više od 20 godina.

- Do kvara je došlo još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << početkom ove nedelje, ali je tokom jučerašnjeg dana došlo do ulegnuća u asfaltu. Naše ekipe trenutno otkopavaju teren kako bi snimili stanje i tek nakon toga ćemo znati o kakvom kvaru je reč i koliko će trajati sanacija - objašnjavaju u ovom preduzeću.

U neposrednoj blizini ove raskrsnice nalazi se crpna stanica "Stara Borča" na koju su priključeni svi stanovnici ovog dela grada pa postoji opasnost da oni ostanu bez vode ukoliko se ovaj problem ne reši.

Radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" obezbedili su teren metalnim ograma visine dva metra, a kažu da će radovi na popravci ove ulice trajati minimum deset dana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Velika rupa u asfaltu u Borči

Izvor: Studio B, 20.Mar.2014

Zbog kvara na kanalizacionom kolektoru kod osnovne škole Stevan Sremac u Borči juče se formirala ogromna rupa u asfaltu koja je gotovo progutala raskrsnicu. ..Reč je o raskrsnici Trga Oslobođenja i Ulice JNA, koja je već dva dana zatvorena za saobraćaj. Ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" utvrđuju...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.