Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jan.2024, 01:30

Ognjen je optimista: Trudna Mina se hrabro bori sa zdravstvenim problemom

Zdravlje Mine Naumović narušeno je
Mlada voditeljka Mina Naumović uveliko čeka dete sa kolegom Ognjenom Amidžićem i neretko na svom privatnom Instagram profilu postavlja fotografije iz svakodnevnog života, a sada se oglasila ne tako lepim povodom.
Instagram

Verenica Ognjena Amidžića se oglasila na društvenoj mreži i svojom objavom zabrinula svoje pratioce. Zdravlje Mine Naumović je narušeno, a to pokazuje i fotografija koju je objavila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << som storiju. Naime, buduća majka je objavila sliku na kojoj je primetno da se inhalira a uz to je dodala i kratak opis:
“Inhalacije i podkasti”, napisala je Mina uz napomenu da se sve dešava usred noći, u 2.40.
Nakon ove zabrinjavajuće objave, Mina se nije više oglašavala pa nije potvrđeno da li je u pitanju nešto ozbiljnije ili samo prehlada.
Instagram

Podsetimo, popularni voditelj Ognjen Amidžić jednom prilikom je ispričao kako su se on i Mina upoznali.
Pročitajte Telo Ognjenove Mine u trudnoći nikad poželjnije – Devojka poznatog voditelja pokazala koliko je savršena (foto) “Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole, iako sam ja poprilično stariji od nje… Ali, tako se kapiramo.”
“Jako zanimljiva stvar je to što je ona isto iz Šapca rodom i moj otac je njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao”, rekao je Ognjen i otkrio da se njih dvoje poznaju dve godine.
Instagram

“Poznajemo se oko dve godine… Još uvek je zvanično nisam zaprosio, ali smo se nekako sve dogovorili. Sve među nam je suštinski, uopšte nismo bili opterećeni bilo kakvim stvarima, i eto”, izjavio je voditelj.
Podsetimo, voditelj Ognjen Amidžić će uskoro postati otac po drugi put, a taj dan s nestrpljenjem iščekuju Zdravlje Mine Naumović on i njegova verenica Mina Naumović, a iz prvog braka s manekenkom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju. 
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images, Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.