Oglasio se otac Srbina optuženog za ubistvo na Zakintosu: Istina je mnogo drugačija! Našim momcima smeštaju zločin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se otac Srbina optuženog za ubistvo na Zakintosu: Istina je mnogo drugačija! Našim momcima smeštaju zločin!

Otkrio namere

Vest koja je danas odjeknula jeste da su osmorica napadača na Amerikanca na ostrvu Zakintosu optužena za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem. Ovu vest objavili su grčki mediji, koji su se pozvali na odluku tužioca.

Novinari su stupili u kontakt sa ocem od jednog uhapšenog mladića, Rankom Ilićem koji tvrdi da je istina mnogo drugačija i da se našim momcima smešta.

- Stigao sam na Zakintos i odmah sam video šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se događa - počeo je priču za Pink.rs u jednom dahu.

On je istakao da momci iz Srbije nisu ubili Bakarija Hendersona već da im se smešta.

- Čim smo došli videli smo da nešto mute ovde i da žele da krivicu svale na naše momke - istakao je Ilić.

Amerikanac je ubijen nakon opšte tuče koja se dogodila ispred jednog noćnog kluba na Zakintosu, a sve, kako navode grčki mediji, zbog selfija sa konbaricom.

- Dvojica momaka koja su osumnjičena su u bekstvu, dok vlasti ovoj dvojici Grka iz obezbeđenja pomažu, i pokušavaju da ih sklone - dodao je on.

Kako nam je rekao, on je uveren da se namerno "pakuje" našim momcima

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.