Oglasio se i Vučić povodom situacije sa koronavirusom

Izvor: B92, 14.Okt.2020, 15:34

Oglasio se i Vučić povodom situacije sa koronavirusom

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je krajnje vreme da se građani ponašaju najodgovornije moguće zbog prisustva koronavirusa.

Vučić kaže da dolazi teže vreme, ali da brojevi nisu još toliko dramatični.

"I dalje to nije drmatično, nemamo veliki broj hospitalizovanih, krajnje je vreme da se ponašamo najdogovornije moguće, suočićemo se sa tom opakom bolešću", kazao je Vučić za RTS. Prema njegovim rečima, dobro je to što gradimo bolnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je istakao da se o vakcini protiv koronavirusa pregovara sa Kinezima i Rusima, navodeći da nadležni organi Srbije moraju da odobre nešto da bismo mogli da kupimo.

"Sad nastaje panika, kad pogledate broj zaraženih u celoj Evropi. Užasna je situacija... Mi se držimo najbolje", poručio je Vučić.

Apelovao je na sve roditelje, bake i deke, da vode računa i da poštuju mere zaštite.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.