Oglasio se i ON! Iz ZATVORA U ŠPANIJI! Čitulja za Ognjanovića posle koje je Srbija ZANEMELA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se i ON! Iz ZATVORA U ŠPANIJI! Čitulja za Ognjanovića posle koje je Srbija ZANEMELA (FOTO)

Nalazio se u bekstvu

Ubijeni advokat Miša Ognjanović sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, a gtotovo da niko u Srbiji nije primetio čitulju koja je za njega data dan ranije. Poslednji pozdrav iz zatvora u Španiji posel kojeg je Srbija zanemela.

Među mnogobrojnim čituljama koje su date Miši Ognjanoviću izdvaja se i ona koju je dao član Zemunskog klana, Vladimir Milisavljević zvani Vlada Budala.

Niko nije primetio ovu čitulju budući da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog svog prepoznatljivog nadimka ostala u senci jer je potpisana pravim imenom Vlade Budale, Vladimir Milisavljević.

Milisavljević je uhapšen kada i Ognjanovićev branjenik Luka Bojović.

- Otišao je veliki čovek i prijatelj. Iskreno saučešće porodici. Vladimir Milisavljević sa porodicom – stoji u čitulji koju je otpisao Milisavljević.

Milisavljević je bio u bekstvu i uhapšen je pre nekoliko godina u Španiji.

Podsetimo, advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57), koji je ubijen u subotu, sahranjen je danas na Novom groblju u prisustvu nekoliko stotina ljudi. Od Ognjanovića se oprostila porodica, sin iz prvog braka Petar (26), kome je izdahnuo na rukama, supruga Sanja Papić, rođaci i mnogobrojni prijatelji i kolege. Na večni počinak Miša je ispraćen pesmom "Lara" iz filma "Doktor Živago".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.