Oglasila se Ilda Šaulić: Istina je, trudna sam i IMAM KORONU (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 12:01

Oglasila se Ilda Šaulić: Istina je, trudna sam i IMAM KORONU (FOTO)

Pevačica Ilda Šaulić oglasila se putem društvene mreže Instagram Pevačica Ilda Šaulić oglasila se putem društvene mreže Instagram, pa progovorila o svom zdravstvenom stanju, ističući da zaista jeste obolela od korone. Ujedno, ona je saznala i da je u drugom stanju, čemu se zajedno sa članovima svoje porodice neizmerno raduje. Trenutno, Ilda se nalazi u samoizolaciji. - Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da ce naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na Covid-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda - poručlila je ona u najnovijoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trudna Ilda Šaulić IMA korona virus? Pevačica je OTKRILA kako se oseća!

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2020

Pevačica Ilda Šaulić, ćerka tragično preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, oglasila se na svom Instagram profilu i sa svojim fanovima podelila je jednu dobru i jednu lošu vest. PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM STANJU! Naime, Ilda je otkrila da je pozitivna na korona virus. Ujedno, pevačica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.