Oglasila se GO Voždovac: Demantujemo i osuđujemo laž koja je objavljena u medijima Dragana Đilasa

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 17:49

Oglasila se GO Voždovac: Demantujemo i osuđujemo laž koja je objavljena u medijima Dragana Đilasa

Gradska opština Voždovac oglasila se najnovijim saopštenjem.

Saopštenje prenosimo u celosi:

"Gradska opština Voždovac demantuje i najoštrije osuđuje još jednu u nizu gnusnih laži koja je objavljena u tajkunskim medijima vlasnika Dragana Đilasa o navodnom prijavljivanju prebivališta građana Smedereva u opštini Voždovac, zbog navodnog glasanja na predstojećim izborima.

Najodgovornije tvrdimo da je ovo gnusna laž i da su ovog puta Dragan Đilas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i njegovih 40 razbojnika nadmašili sami sebe u lažima, spinovanju i montiranju lažnih informacija na čemu bi im i sam Gebels pozavideo.

Osvedočeni lažovi i lopovi, osuđivani nasilnici kojima su usta i mediji koje oni plaćaju puni priče o poštenju i nasilju, trebali bi bar da se informišu da se prijava prebivališta ne radi u opštini niti bill kojoj jedinici lokalne samouprave, već u policiji. Dobro vi to znate, jer niste hrvatske i francuske pasose dobili u opštini!

Sram vas bilo da obmanjujete građane Srbije i Beograda i ovim sramnim prilogom očiglednom montažom ponižavate građane Beograda i šaljete poruku da su svi koji ne veruju u vaše laži glupi.

Ovo je udar ne samo na opštinu Voždovac i institucije, već i na sve građane Srbije kojima Đilasovi mediji poručuju da svako ko ne misli kao oni može biti "izmontiran" i završiti u Gebelsovskim vestima," stoji u saopštenju GO Voždovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đilas i 40 razbojnika nadmašili sebe u lažima: Tajkunski mediji gebelsovskim metodama ponižavaju celu Srbiju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Mar.2024

SRBIJA – Gradska opština Voždovac demantuje i najoštrije osuđuje još jednu u nizu gnusnih laži koja je objavljena u tajkunskim medijima vlasnika Dragana Đilasa o navodnom prijavljivanju prebivališta građana Smedereva u opštini Voždovac, zbog navodnog glasanja na predstojećim izborima. Najodgovornije...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.