Oglasila se Ana Brnabić: I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića

Izvor: B92, 22.Jul.2021, 15:19

Oglasila se Ana Brnabić: I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je danas zbog navodnih izjava Veljka Belivuka da je obavljao poslove za vlast.

"Psihopata koji pozira pored unakaženih žrtava i izjavljuje ne samo da nije ubica, već da nije ni kriminalac, kada 'samoinicijativno' krene da optužuje ljude iz SNS, tajkunskoj opoziciji i njihovim medijima postaje kredibilan izvor. I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića", napisala je ona na Tviteru.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučić ranije danas rekao je da ti navodi apsolutno nisu tačni i da je njegovo ime namerno pomenuto, a da nije pomenuto ime onih koji su s Belivukom sarađivali.

"Jedan fini gospodin je prvo rekao da nikoga nije ubio i zaklao i da su to fina gospoda kojima je smestio režim i da su sve to radili u dogovoru sa mnom. Onda je jedan rekao da smo se sastajali u stanu na Zvezdari, a drugi da smo se sastajali u kući u Ritopeku", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše tvrdnje Belivuka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.