Oglas za posao koji je nasmejao buduće advokate - osobenjaci i namćori dobrodošli!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglas za posao koji je nasmejao buduće advokate - osobenjaci i namćori dobrodošli!

Advokatska kancelarija u Beogradu oglasila je zanimljiv konkurs za poziciju advokatskog pripravnika, a autor ove ponude tačno zna šta želi od svog kandidata i njegovog CV-a i to mu je poručio na neodoljivo komičan način.

- Molimo uvažene kolege i koleginice da ne pišu u prijavama da su spremni da rade pod pritiskom jer ovo nije konkurs za ronioca nego za advokatskog pripravnika, da ne pišu da su timski igrači jer, ako već poredimo sa sportom, advokatura je individualni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a ne timski sport, da ne pišu da vole filmove, muziku i knjige, jer to svi volimo - napisano je u delu koji se odnosi na tražene uslove za zainteresovane pripravnike, kojima je "dozvoljeno da budu i individualci, osobenjaci i namćori, jer većina advokata jesu takvi".

Budući poslodavac nudi i naknadu za troškove u iznosu od 20.000 dinara mesečno, povlasticu za GSP i službeni mobilni telefon.

Колега супер цар #posao pic.twitter.com/eRsFPQ0kRR— Бјукаке (@bjutidingospo) February 1, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.