Odvela učenike na ekskurziju, pa sa jednim imala SE*S, a ono što mu je uradila potom, GORE je od svega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odvela učenike na ekskurziju, pa sa jednim imala SE*S, a ono što mu je uradila potom, GORE je od svega (FOTO)

Bludna nastavnica predaje fiziku

Elenor Vilson (29) rekla je sudiji da nije kriva za to što je pre tri godine, tokom povratka sa ekskurzije u Svazilendu, u toaletu aviona imala seks sa učenikom, da bi ga posle ubedila da je zatrudnela s njim.

Tužilac Virdžinija Konrvol tvrdi da je Vilsonova, inače profesorka fizike u srednjoj školi, posle seksa u toaletu aviona razmenila brojeve telefona s dečakom i iznela optužnicu za zloupotrebu položaja i seksualni odnos s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detetom.

Teacher Eleanor Wilson faces trial over 'sexual activity with pupil' https://t.co/QqEl7HMwEG pic.twitter.com/N0LCVmoDHc

— Dear sly, (@Sly023) October 1, 2018

- Ona je žena koja je održavala tajni odnos s dečakom. Ona je rizična osoba. Priznala je da je imala neprikladan odnos van škole, ali tvrdi da nije bio seksualne prirode - rekla je tužilac Kornvolova i dodala da je Vilsonova nastavila da se viđa s tim učenikom, čije godine nisu objavljene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.