Oduzela je sebi život uoči rođendana! Danijeline POSLEDNJE REČI slamaju srce: Htela sam da verujem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 19:02

Oduzela je sebi život uoči rođendana! Danijeline POSLEDNJE REČI slamaju srce: "Htela sam da verujem..."

Žena je ostavila razarajuću oproštajnu poruku pre nego što je sebi oduzela život samo nekoliko dana pre rođendana

Danijel Finlaj Bruks, poreklom iz Engleske, izvršila je samoubistvo u maju prošle godine dok je radila kao konobarica u Španiji.

Istraga o njenoj smrti otkrila je poruku koju je u njenom stanu pronašla prijateljica, a koja sadrži izvinjenje i poslednje reči koje je ostavila voljenima.

- Htela sam da verujem da to mogu da popravim, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne mogu. Sve vreme se osećam usamljeno i iscrpljena sam. Nisam dovoljno jaka da to radim sama. Volim vas sve, nemojte to nikada zaboraviti - napisala je devojka.

All the good girls go to hell🔥 - makeup doesn't exist anymore ok

Posted by Danielle Finlay Brookes on Wednesday, 8 April 2020

Prijatelji i porodica su tokom istrage rekli da je Danijel pre smrti delovala "zadovoljno i srećno", kao i da se radovala predstojećem rođendanskom putovanju sa maćehom.

Međutim, Danijel je ranije dijagnostikovana anksioznost i pronađena je mrtva dan nakon što se posvađala sa prijateljima posle noćnog izlaska.

Serija objava na Fejsbuku uoči njene smrti takođe je dala uvid u njeno duševno stanje. Krajem aprila je ohrabrila svoje Fejsbuk prijatelje da "zadrže nadu“.

Good girls do what they're told; bad bitches do what they want🔥

Posted by Danielle Finlay Brookes on Friday, 20 March 2020

- Nadam se da ćete se danas nasmejati, čak i na trenutak. Nadam se da se ne osećate loše. Nadam se da znate da je ljudima stalo i nadam se da se znate koliko ste voljeni. Nadam se da ćete videti svetlost na kraju tunela. Nadam se da znate da se nećete osećati ovako zauvek. Preklinjem vas da zadržite nadu - napisala je Danijel.

U drugom postu, ona je napisala da "nema svađe ili problema koje razgovor ne može da reši".

- Razgovarajte jedni s drugima, budite tu jedni za druge, nikada ne dozvolite da se neko oseća sam. Život je prekratak - napisala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.