Oduvek ste želeli da SKIJATE KAO OLIMPIJAC? Sada je to i moguće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 11:09

Oduvek ste želeli da SKIJATE KAO OLIMPIJAC? Sada je to i moguće!

Savladajte bording i druge veštine na snegu.

Nije važno da li ste POČETNIK ILI EKSPERT: Jahorina vam pruža priliku da naučite da SKIJATE KAO OLIMPIJAC, ali i da savladate bording i druge veštine na snegu

Zbog aktuelne situacije sa pandemijom koronavirusa, ove godine dobar deo nas nije išao na letovanje ili barem ne na onakav tip odmora kakav smo priželjkivali. Takođe, prošle zime, zbog širenja COVID-19, ni mnogi zaljubljenici u snežne sportove nisu uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da do kraja sezone uživaju u skijanju i boravku na planini. Međutim, ove godine to ne mora da bude tako.

Ukoliko se na vreme pripremite, ove zime imate jedinstvenu priliku da nadoknadite sve što ste propustili, jer vas u komšiliku čeka Jahorina, olimpijska planina, idealna destinacija za uživanje u omiljenim zimskim sportovima i idiličnoj snežnoj atmosferi.

Samo, požurite za planiranjem svog zimovanja, jer samo do 31. oktobra svoje ski karte možete nabaviti po specijalnoj ceni sa 15% popusta.

Karte je i dalje moguće kupiti na prodajnim mestima na samoj Jahorini. Ipak, preporučuje se da ih poručite online, putem webshopa, jer ćete na taj način izbeći čekanje u redovima, kao i nepotreban kontakt sa ljudima svesti na minimum.

Kada ski-kartu uzimate preko webshopa, videćete da postoje dve opcije. Prva je da željenu kartu kupite online, a preuzmete je kad stignete na Jahorinu, na pick-up mestu predviđenom samo za tu namenu.

Stari gosti, koji već poseduju Keycard od ranije, samo treba da unesu podatke sa karte i dopune je za željeni broj dana skijanja. Na taj način, oni mogu direktno da idu na stazu, bez potrebe da idu na prodajne punktove.

No, bezbedan način kupovine ski-karata nije jedini način na koji Olimpijski centar Jahorina brine o svojim gostima.

Pored već poznatog slogana „Hospitality is part of skiing“, ove godine skijanje na ovoj planini biće organizovano i pod krilaticom „Jahorina cares“.

Na taj način, svi zaposleni u OC Jahorina naglašavaju svoju apsolutnu posvećenost tome da skijanje bude organizovano pod najbezbednijim uslovima za sve.

Takođe, tu je i „korona garancija“, koja važi za sve posetioce. U slučaju da dođe do zatvaranja granica ili se osoba razboli, biće joj vraćen uplaćeni iznos.

Jahorina će se pobrinuti za sve svoje goste, jer želi da bude sigurna da će svi bezbrižno uživati u svom odmoru i spustovima fantastično pripremljenim ski stazama.

Sve koji su početnici na snegu, ali i one koji žele da usavrše svoje skijaško ili bordersko umeće, na Jahorini su na raspolaganju visokokvalifikovani instruktori Ski škole ‘’Olimpijski centar’’ - spremni da na zanimljiv i uzbudljiv način obuče sve one koji žele da postanu skijaši ili boarderi, kao i da polaznicima, bez obzira na to odakle dolaze i koji jezik govore, pomognu da sa sobom ponesu sjajne utiske sa olimpijske planine.

Za ovu sezonu pripremljene su i nove metode obuke:

Express kurs – posebne cene na broj učesnika – program ubrzane edukacije tokom vikenda ili produženog vikenda, po 4 -5 sati dnevno u malim grupama od 3 do 5 polaznika uz korišćenje UPS metoda. Namenjen za goste koji dolaze na kratak vremenski period i gostima iz okolnih urbanih centara.

Ekspert kurs – namenjen iskusnim skijašima i rekreativcima u cilju vrhunskog usavršavanja tehnike i znanja skijanja/bordanja po svim vrstama snežnih podloga.

Za više informacija i rezervaciju časova dostupan vam je e-mail skipass@oc-jahorina.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.