Oduševile punu halu u Tuzli: Najseksi izdanje Milice Pavlović

Izvor: Blic, 14.Maj.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševile punu halu u Tuzli: Najseksi izdanje Milice Pavlović

Marija Šerifović sinoć je održala rasprodati koncert u Tuzli, a kao specijalna gošća pred prepunom salom nastupila je i Milica Pavlović, koja je raspametila publiku energičnim nastupom i seksi stajlingom.

Pogledajte vreli nastup Milice Pavlović

Posetioci su Milicu dočekali i ispratili ovacijama, i sa njom u glas pevali njene hitove. Poznato je da je Milica veoma popularna u Bosni i Hercegovini, ali je i sama bila iznenađena kako je publika ispratila njen nastup. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << I Marija je bila oduševljena Miličinom energijom, pa ju je na kraju zagrlila na oduševljenje publike.

Kako prenose bosanski mediji, ovo je bio koncert za pamćenje pošto je Marija Šerifović oborila rekord posetilaca u tuzlanskom Mejdanu, a tom prilikom je premijerno pre d publikom izvela i svoju novu pesmu "Svoja i luda", koja je već postala veliki hit u regionu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.