Oduprite se tom zlu i SPC je direktni saučesnik u srebreničkom zločinu

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 11:21

"Oduprite se tom zlu" i "SPC je direktni saučesnik u srebreničkom zločinu"

Podgorica -- Samozvani mitropolit nekanonske CPC Miraž Dedejić, povodom potpisivanja Temeljnog ugovora vlade i SPC, oglasio se tvrdnjom da to Crnu Goru vodi u propast.

U saopštenju, koje prenosi portal RTCG, Dedejić poziva na, kako navodi, "odupiranje tom zlu".

Dedejić je ovu najavu iskoristio da ponovo SPC optuži za, kako tvrdi, "raspirivanje međuverske i međunacionalne mržnje".

On je optužio SPC i da je bila "direktni saučesnik u srebreničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zločinu", a za sve one koji negiraju taj zločin on kaže da su zločinci.

"Svaki onaj koji poriče taj zločin je zločinac, pa ma ko on bio - građanin, ministar, predsednik vlade, vladika ili patrijarh”, naveo je, je, između ostalog, Dedejić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.