Odsvirali kraj: STUDENTSKI protest predvode PENZIONERI! Nema ko ni transparent da nosi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odsvirali kraj: STUDENTSKI protest predvode PENZIONERI! Nema ko ni transparent da nosi!

Demonstranti večeraš šetaju 34. put

Takozvani protest protiv diktature večeras će se održati 34. put. Iako su demonstracije počele 3. aprila, samo dan po proglašenju izborne pobede budućeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je sa ubedljivih 55,08 odsto podrške birača za sobom ostavio deset protivkandidata, vreme koje je proteklo od tada ne poklapa se sa brojem "protestnih" dana. Kako su oni već odavno pukli, uludo optimistična nekolicina održava ih "na aparatima" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povremenim okupljanjima, tek koliko da im ne ozvaniče krah.

Iako se izgovaraju na to da demonstracije nisu utihnule, "već samo promenile formu", svima je jasno da konkretne "forme" i nema. Gomilica ljudi koji su se danas okupili pred Skupštinom Srbije, nije dovoljna ni da blokira saobraćaj. To se dogodilo tek pred 19 časova i to iz bezbednosnih razloga, čime se država još jednom stavila u ulogu pastira i svojih zabludelih ovčica.

Uprkos najavljenom terminu po kome je protestna šetnja trebalo da krene od 18 časova, desetkovani podbunjivači javnosti, uputili su se, kako naš izveštač sa terena prenosi, ka zgradi Republičke izborne komisije (RIK) sa 70 minuta zakašnjenja.

Javnih ličnosti koji bi iznova dali podršku "studentskom protestu" ovaj put nije bilo. I oni su odustali od zloupotrebe dobre volje građana prestonice koji su ovoga proleća s prozora neretko slušali viku, lavež, psovke, uvrede...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.