Održana tribina Na kafi sa psihologom o stigmatizaciji osoba sa mentalnim smetnjama

Izvor: Beta Video, 10.Okt.2022, 23:19

Održana tribina Na kafi sa psihologom o stigmatizaciji osoba sa mentalnim smetnjama

BEOGRAD - Tribina ``Na kafi sa psihologom`` održana je večeras u prostorijama Dorćol Platz-a na kojoj je tema razgovora sa gostima bila stigmatizacija osoba sa mentalnim smetnjama i mehanizmi zaštite od nje. Na razgovoru održanom u znak obeležavanja dana Svetskog dana metalnog zdravlja sagovornici su se složili da je jedan od najboljih načina da se pobedi stigma taj da se glasno govori protiv onda kada ljudi negativno ili pogrešno komentarišu mentalnu bolest ili osobe koje se sa njom bore. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Održana tribina Na kafi sa psihologom o stigmatizaciji osoba sa mentalnim smetnjama (VIDEO)

Izvor: Beta OMS, 11.Okt.2022, 00:35

Tribina "Na kafi sa psihologom" održana je večeras u Beogradu povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, na temu stigmatizacije osoba sa mentalnim smetnjama i o mehanizmima zaštite od nje.Sagovornici su se složili da je jedan od najboljih načina da se pobedi stigma taj da se glasno govori protiv...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.