Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana svečana akademija u Stanarima

STANARI - Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Jerinić poručio je večeras u Stanarima da će se 9. januar - Dan Republike Srpske uvijek obilježavati u ovoj lokalnoj zajednici.

"Veliko prisustvo građana večeras ukazuje na značaj ove manifestacije, a rukovodstvo opštine potrudilo se kao i u prethodnom periodu da se Dan Republike obilježi dostojanstveno", istakao je Jerinić na svečanoj akademiji povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike Srpske. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

On je naveo da su svi građani ove lokalne zajednice osjetili korist obnavljanjem ove najmlađe opštine koja je našla svoje mjesto u Srpskoj i najavio dalji razvoj Stanara.

Načelnik opštine Stanari Dušan Panić podsjetio je da je oko 250 stanovnika ove opštine dalo život za stvaranje Republike Srpske, te da borba za njen razvoj i ekonomsku izgradnju nije završena.

"Republika Srpska šalje poruku slobode, mira i prosperiteta za svakog građanina u Srpskoj", naveo je Panić.

U kulturnom program na svečanoj akademiji učestvovali su i učenici Osnovne škole "Desanka Maksimović".

Akademija povodom Dana Republike Srpske održana je u sali Centra za kulturu u Stanarima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.