Održana revija Recikliraj stari džins za novi

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana revija "Recikliraj stari džins za novi"

Revija u organizaciji modne kuce "Legend" ,a u susretu "Dana planete" pod nazivom "Recikliraj stari džins za novi" održana je večeras u Knez Mihailovoj ulici, u prisustvu mnogih ličnosti sa domaće javne scene. Glumica Ana Maljević u ulozi manekenke

U susretu Dana očuvanja planete koji ce biti krajem aprila,modna kuća "Legend" je ispred svoje radnje pokrenula akciju "Reciklirajte stari džins za novi".

Svi oni koji su doneli stari džins mogli su da ga zamene za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novi, a ova modna kuća je pokazala šta sve može da se napravi od starih recikliranih farmerki.

Katarina Živković i Bane Janković

U ulozi manekena našli su se glumica Ana Maljević, voditeljski par Marina Kotevski i Andrej Maričić, pevačica Katarina Živković sa Banetom, Jelena Mrkić, Slađana Ivanišević i drugi..

- Volim ovaj brend i rado ga nosim. Nekako uvek nađem nešto ovde što mi odgovara, a teksas rado nosim. Odazivam se ovakvim pozivima često i volim da se nađem u ulozi manekenke, jer mi je to blisko još od malih nogu - rekla je Ana Maljević.

Pevačica Katarina Živković zajedno sa svojim dečkom Banetom Jankovićem prošetala je neke od modela ovog popularnog brenda, a onda je ljubazno ispozirala fotoreporterima ispred butika. Veliki broj ljubitelja mode okupio se u Knezu i posmatrao interesantnu reviju, a nakon toga svi zajedno su uživali na koktelu.

Povezane vesti: Domaći dizajneri na "Nedelji mode" Andrej Pejić na ženskoj modnoj reviji

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.