Održana premijera drugog dela Hobita-Smaungova pustošenja

Izvor: Blic, 05.Dec.2013, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana premijera drugog dela "Hobita-Smaungova pustošenja"

Sinoć je u Los Anđelesu održana premijera drugog dela filma "Hobit-Smaugovo pustošenje", a na crvenom tepihu su se našle sve zvezde ove franšize.

Jedna od glavnih glumica Evandželin Lili je svakako bila zvezda večeri, te je preusmerila svu pažnju fotografa na sebe nakon što se pojavila u elegantnoj sivo-beloj haljini.

Tokom fotografisanja se moglo primetiti da je glumica i previše bliska sa kolegom Orlandom Blumom, sa kojim se čitavu noć držala za ruke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Premijeri je prisustvovao i glavni glumac franšize Martin Frimen, koji je na svečanost došao sa svojom ženom Amandom Abington.

Režiser filma Piter Džekson kao svoju pratnju je doveo 15-godišnju ćerku Keti, koja je uživala u pažnji medija.

Benedikt Kumberbrač, koji pozajmljuje svoj glas zmaju Smaugu, je takođe prisustvovao premijeri filma.

"Hobit-Pustošenja Smauga" će premijerno biti prikazan u bioskopima širom sveta od 13. decembra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Održana premijera drugog dela "Hobita-Smaungova pustošenja"

Izvor: Dzungla.org, 05.Dec.2013

Sinoć je u Los Anđelesu održana premijera drugog dela filma „Hobit-Smaugovo pustošenje“, a na crvenom tepihu su se našle sve zvezde ove franšize.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.