Održana Puzijada u Delta sitiju

Izvor: Blic, 22.Dec.2012, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana Puzijada u "Delta sitiju"

Zimska Puzijada, tradicionalno takmičenje u puzenju beba koje se ove godine održalo u "Delta sitiju", završeno je danas, a najbrži takmičari osvojili su vredne nagrade.

Od 84 učesnika koliko ih je bilo ove godine u "Delta sitiju", šest najbržih među njima na poklon su dobili "Becollino" pakete.

Pravo na učešće imale su sve bebe koje još uvek nisu prohodale. Zadatak je bio da u što kraćem vremenskom roku prepuze stazu - "Becollino" puzidrom.

Učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su bili podeljeni u dve kategorije - mlađu (do 11 meseci) i stariju (od 11 meseci).

Mališani su nestrpljivo čekali početak trke, dok su ih roditelji bodrili i animirali raznim rekvizitima (igračkama, ključevima, balonima, mobilnim

telefonima).

Bilo je teško zadržati pažnju malih “sportista” kako bi došli do cilja jer su mnogi na tom putu skretali u drugu traku, pokušavali da se upoznaju sa “saigračima” ili oduševljeno gledali u "Becollino" maskotu.

Takmičenje koje je proteklo u zabavnoj atmosferi sa mnogo smeha i radosti ponosnih roditelja, završeno je nakon dva sata proglašenjem najbržih.

Apsolutni pobednik iz starije grupe bio je Lazar Preočanin koji je do cilja stigao za rekordnih 5 sekundi.

Najbrži učesnik u mlađoj grupi bila je Milica Milisavljević koja je stazu prepuzala za 8 sekundi.

Do sada je organizovano 11 Puzijada u kojima je učestvovalo na stotine mališana iz svih gradova Srbije.

Kao i prethodnih godina, generalni sponzor manifestacije i ovog puta bio je "Becollino“ kozmetika za negu beba, a manifestaciju su organizovali "Becollino" i časopis "Moja beba".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zimska “Puzijada” magazina “Moja beba” u znaku malih rekordera!

Izvor: Svet, 22.Dec.2012

Danas popodne u beogradskom Delta City-u, održana je još jedna “Puzijada” na veliku radost svih beba i njihovih roditelja koji su se preko magazina “Moja beba” prijavili za ovu manifestaciju. 12. Puzijada će ostati upamćena ne po obaranju jednog, već čak tri rekorda! Ovaj neverovatan “fenomen”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.