Održan sastanak Spoljnopolitičkog saveta

Izvor: RTS, 04.Sep.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan sastanak Spoljnopolitičkog saveta

Šef srpske diplomatije Vuk Jeremić upoznao je članove spoljnopolitičkog saveta Ministarstva spoljnih poslova sa aktivnostima i aktuelnim spoljnopolitičkim dešavanjima uoči održavanja redovnog zasedanja Generalne skupštine UN-a.

Članove spoljnopolitičkog saveta Ministarstva spoljnih poslova, ministar Vuk Jeremić upoznao je sa sa aktivnostima i aktuelnim spoljnopolitičkim dešavanjima uoči održavanja redovnog zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Jeremić je članove saveta upoznao i sa merama koje Ministarstvo, kao i drugi državni organi preduzimaju u cilju sprečavanja daljih priznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije.

Jeremić je na sastanku Spoljnopolitičkog saveta predstavio dosadašnje aktivnosti u vezi sa organizacijom jubilarnog samita pokreta nesvrstanih zemalja, 2011. godine u Beogradu.

Tokom sastanka je razgovarano o nastavku procesa evropskih integracija, finalizaciji vizne liberalizacije, kao i o rezultatima nedavnih bilateralnih poseta, navedeno je u saopštenju Ministarstva. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.