Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2021, 20:31

Održan protest ispred RTS zbog neemitovanja spota protiv Rio Tinta

Ispred zgrade RTS u Takovskoj ulici, održan je protest jer je javni servis odbio da emituje spot "Srbija nije na prodaju" protiv kompanije Rio Tinto. Kako javlja reporter N1, više stotina građana se okupilo.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na protestu ispred RTS-a emitovan spot protiv Rio Tinta, posle spota šetnja do Vlade (FOTO)

Izvor: Danas, 19.Nov.2021

Ispred zgrade Radio-televizije Srbije u Takovskoj večeras se održan protest više stotina građana zbog odbijanja javnog servisa da pusti spot Inicijative "Kreni-promeni" protiv kompanije Rio Tinto i iskopavanja litijuma u Jadru. Posle emitovanja spota na otvorenom, okupljeni su krenuli do Vlade Srbije...

Nastavak na Danas...

Protest ispred RTS zbog neemitovanja spota protiv Rio Tinta

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2021

Ispred zgrade RTS u Takovskoj ulici, u 19 sati počeli su da se okupljaju građani kako bi protestovali jer je javni servis odbio da emituje spot "Srbija nije na prodaju" protiv kompanije Rio Tinto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.