Održan protest U bojkot 2020

Izvor: B92, 15.Feb.2020, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan protest "U bojkot 2020"

Beograd -- Protest "U bojkot 2020", koji organizuje "Gradjanski otpor" održan je večeras u Beogradu.

Učesnici su se najpre okupili na platou kod Filozofskog fakulteta, gde je bio i predsednik DS Zoran Lutovac.

Kod Filozofskog fakulteta profesorka Biloškog fakulteta Biljana Stojković rekla je okupljenima da je poruka protesta bojkot izbora.

Protest je bio u znaku nezadovoljstva rekonstrukcijama u gradu.

Prema njegovim rečima, u gradu se sprovode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nepotrebne rekjonstrukcije, u centru grada se uvodi pešačka zona i ukidaju linije GSP, a vlast namerava da pravi metro koji nikome ne treba.

Protest je završen u Hercegovačkoj ulici, gde je rečeno da se ne zna ko je rušio objekte u toj ulici i još jednom pozvali na bojkot izbora na proleće.

Ovo je treći protest otkako se iz njegove organizacije povukao pokret "Jedan od pet miliona", koji se odlučio na učešće na izborima, održan je večeras u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.