Održan humanitarni muzički maraton (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 18.Maj.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan humanitarni muzički maraton (VIDEO)

U koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti održan je humanitarni muzički maraton i otvorena izložba slika. Ova je prva u nizu planiranih akcija za pomoć ugroženim područjima.
Organizatori humanitarne akcija na Fakultetu umetnosti odlučili su da prilozi budu novčani, jer smatraju da ima dosta drugih akcjija koje su uspele da prikupe vodu, hranu, garderobu i ostalo. Po rečima dekana muzički maraton i izložba slika poklonjeni su akciji humanitarne pomoći.
Humanitarnoj akciji odazvali su se svi studenti ovog fakulteta. Program je bio raznovrstan, a pored gitarista i violinistkinja mogao se čuti i hor fakulteta.
Novčani prilog sakupljen u ovoj akciji biće prosleđen na žiro račun Vlade Srbije za pomoć poplavljenim područjima.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.