Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan Sajam vjenčanja: Sve na jednom mjestu za mladence

Vjenčanice, odijela za mladoženje, bidermajeri, burme i još mnogo toga što je potrebno za svadbu zainteresovani su imali priliku da vide proteklog vikenda na "Banjalučkom velesajmu", gdje je održan Sajam vjenčanja.

Milan Žugić, direktor sajma, rekao je da je ovo drugi ovakav sajam u Banjaluci koji oni organizuju.

"Ove godine Sajam vjenčanja je duplo veći od prošlogodišnjeg, a izlagači su se bolje pripremili i uzeli veće štandove, što doprinosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << većem broju posjetilaca. Već imamo posjetilaca iz Zagreba i Beograda, što nas raduje", rekao je Žugić.

Ističe da sajam najčešće posjećuju budućih mladenci koji se ove godine uzimaju, ali ima i onih koji dođu samo da bi vidjeli ovaj sajam najviše zbog revija.

Jelena Juvčić, iz butika "Jelena Shop", rekla nam je kako ovaj butik prvi put učestvuje na ovom sajmu te da im je veoma drago zbog toga.

"Oduševljeni smo ovim i ovo je nešto što treba održavati svake godine, posjetioci su bili oduševljeni ", navela je ona.

Budući mladenci oduševljeni su sajmom jer, kako kažu, na jednom mjestu mogu da razgledaju sve što im treba za vjenčanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.