Palo više od 100 kubika zemlje: Odron u blizini tunela Šargan FOTO

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 23:11

Palo više od 100 kubika zemlje: Odron u blizini tunela Šargan FOTO

Na magistralnom putu Sušica - Vardište u blizini tunela Šargan došlo je odrona, kada se više od 100 kubika zemlje i kamenja sručilo na kolovoz.

"Ekipe Užice puteva su na terenu, usled velike količine materijala moraćemo angažovati tešku mašinu, utovarivač, koja će raditi sve dok se put potpuno ne pročisti", izjavio je za RINU Alen Mušanović iz Puteva Užice.

On dodaje da će u narednih nekoliko sati put biti potpuno pročišćen.

"Zamolio bih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja, činimo sve što je u našoj moći da se put što pre očisti", naglašava Mušanović.

Dok traje čišćenje na ovoj deonici, saobraćaj reguliše policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na više mesta odroni u Ovčarsko-kablarskoj klisuri: Haotično stanje u Zapadnoj Srbiji

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 13:55

Na magistralnom putu Čačak - Užice kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru došlo je do pokretanja nekoliko odrona, a velika količina zemlje i kamenja sručila se na put.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.