Odron na putu Kučevo - Majdanpek

Izvor: RTS, 08.Mar.2014, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odron na putu Kučevo - Majdanpek

Saobraćaj potpuno obustavljen u oba smera na putu Kučevo - Majdanpek, zbog odrona ispred tunela na ulasku u Majdanpek iz pravca Kučeva. Ekipe putara na terenu.

Saobraćaj na deonoci puta Kučevo - Majdanpek potpuno je obustavljen večeras u oba smera zbog odrona, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi, saobraćaj je potpuno obustavljen u oba smera na putu M-24, deonica Kučevo - Majdanpek, zbog odrona ispred tunela na ulasku u Majdanpek iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pravca Kučeva.

Ekipe putara su odmah počele da raščišćavaju i uklanjaju odron sa puta i postavile su privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" odmah će po raščišćavanju odrona obavestiti sve korisnike puteva o prohodnosti puta M-24 i novom režimu saobraćaja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Saobraćaj na ulazu u Majdanpek obustavljen zbog odrona

Izvor: Blic, 08.Mar.2014

Saobraćaj na deonoci puta Kučevo-Majdanpek potpuno je obustavljen večeras u oba smera zbog odrona, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije"...Kako se navodi, saobraćaj je potpuno obustavljen u oba smera na državnom putu M-24, deonica Kučevo - Majdanpek, zbog odrona ispred tunela na ulasku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.