Odrekao se poslaničkog paušala za obolelu decu

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odrekao se poslaničkog paušala za obolelu decu

Poslanik Demokratske stranke (DS) Dušan Milisavljevicg izjavio je danas da je od poslaničkog paušala odvojio 15.000 dinara kojima će finansirati odlazak jednog deteta koje je bolovalo od raka u letnji kamp.
Milisavljević je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije gde mu je udruženje roditelja dece obolele od raka „Čika boca“ uručilo sliku sa fotografijama mališana koji su se lečili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Instittu za majku i dete kao znak pažnje, pozvao i druge poslanike, direktore javnih preduzeća i javnost da učestvuju na onlajn aukciji www.cikaboca.org i time omoguće organizaciju letnjeg kampa.

On je dodao i da će fotografiju koju je dobio od udruženja pokloniti Narodnoj skupštini.

"Pozivam i ostale političare, direktore javnih preduzeća da vide gest i nadam se da će ga slediti i da će javnost Srbije podržati ovu organizaciju i hrabre roditelje. Ja sam zadovoljan što sam mogao da pomognemi“, rekao je Milisavljević.

Predsednik udruženja "Čika boca“ Vladimir Radulović zahvalio je Milisavljeviću na gestu i takođe, pozvao i druge poslanike da učestvuju u aukciji i pomognu organizaciju trećeg kampa.

Inače, na aukciji su fotografije koje su napravila deca koja su ranije boravila u jednom od tih kampova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.