Izvor: Press, 04.Sep.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor pedofilu sa "Buvljaka" koji je zlostavljao troje mladih

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor M. L. (68), osumnjičenom da je polno uznemiravao maloletnika M. K. dok je probao stvari pored njegove tezge u Otvorenom tržnom centru na Novom Beogradu.
foto:blic
On je i prošle godine bio hapšen zbog dva ista krivična dela, ali je sud tada odbijao predloge tužilaštva za određivanje pritvora.
Sada mu je pritvor određen, na predlog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

M. L. je juče na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je polno uznemiravao maloletnika M. K, tvrdeći da mu sve to namešta konkurencija sa druge tezge pošto drži bolju robu nego što je njihova.
On se u ovom slučaju tereti za krivično delo polno uznemiranje, a zbog dva ista krivična počinjena prošle godine, protiv njega se već vodi postupak.
U ovom slučaju M. L. se sumnjiči da je u improvizovanoj kabini za probanje stvari više puta uhvatio za polni organ i poljubio u usta maloletnog M. K.
Protiv njega se vodi krivični postupak zbog sumnje da je 20. juna 2018. izvršio ovo delo na štetu maloletnog M. P, a 16. avgusta 2018. na štetu 24- godišnje U. M.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.