Određen pritvor osumnjičenim za ubistvo porodice Đokić

Izvor: B92, 23.Okt.2021, 23:22

Određen pritvor osumnjičenim za ubistvo porodice Đokić

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je pritvor G.Dž. i njegovim sinovima u trajanju od 30 dana, prenose mediji.

On je saslušan danas u Višem javnom tužilaštvu u Nišu, a saslušani su i njegovi sinovi.

G.Dž. uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu 25-godišnju ćerku Lidiju.

Najpre je priznao krivicu, ali se branio da on nije jedini izvršilac svirepog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubistva.

Prema najnovijim informacijama, branio se ćutanjem.

On je za saučesništvo optužio K. M. (40) i A. M. (39), koji su sinoć uhapšeni.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih Gorana Džonića, kao i njegovih sinova zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SMRTONOSNA ZAMKA Džonić namamio Đokiće pričom da mu se pokvario skuter kraj Morave!

Izvor: Blic, 24.Okt.2021, 11:18

Osumnjičeni za teško ubistvo tročlane porodice, Goran Džonić namamio je brata od tetke Gorana Đokiaća (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (26) u smrtonosnu zamku, tako što ih je kobne noći presreo i zatražio pomoć rekavši da mu se kraj Južne Morave pokvario skuter, saznaje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.