Određen pritvor malčanskom berberinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor "malčanskom berberinu"

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana prema N.J. kojeg mediji nazivaju "malčanski berberin", a koji se sumnjiči da je u vremenskom periodu preko mesindžer aplikacije slao poruke većem broju žženskih osoba.

Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim mu je odredio pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 30 dana zbog opasnosti da će ometati istragu uticanjem na predložene svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stanković.

N.J. se tereti za krivična dela iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, kao i više krivičnih dela proganjanje, napomenula je portparol suda.

Nakon hapšenja osumnjičenog, direktor policije Vladimir Rebić je preneo da je reč o muškarcu koji je u januaru izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog silovanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Malčanski berberin" iza rešetaka

Izvor: Mondo, 15.Okt.2018

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana prema N.J. kojeg mediji nazivaju "malčanski berberin", a koji se sumnjiči da je u vremenskom periodu preko mesindžer aplikacije slao poruke većem broju ženskih osoba...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Porukama ih je proganjao tražeći da mu dostave...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.