Odnos SAD i Severne Koreje VISI O KONCU: Tenzije rastu a Koreja preti nastavkom nuklearnih proba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odnos SAD i Severne Koreje VISI O KONCU: Tenzije rastu a Koreja preti nastavkom nuklearnih proba!

Nema naznaka koji vode uspešnim pregovorima.

Severna Koreja saopštila je danas da opštu osudu njenih proba oružja smatra "velikom provokacijom" i preti da će nastaviti nuklearne i raketne testove.

- Naše strpljenje ima granice - a osuda navodi Severnu Koreju da preipsita da li da nastavi razoružavanje koje je počela u cilju izgradnje poverenja sa SAD, navodi se u saopštenju severnokorejskog ministarstva spoljnih poslova.

Evropske zemlje u Savetu bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << UN osudile su u utorak nedavno testiranje balističkih raketa i drugog oružja u Severnoj Koreji, prenose mediji.

Nuklearni pregovori SAD i Severne Koreje završeni su za vikend bez uspeha.

BONUS VIDEO:

RUSKA GRDOSIJA! Sat vremena leta košta 6.000 dolara: Ovo je NAJVEĆI AVION na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severna Koreja preti nastavkom nuklearnih proba

Izvor: B92, 10.Okt.2019

Severna Koreja saopštila je da opštu osudu njenih proba oružja smatra "velikom provokacijom" i preti da će nastaviti nuklearne i raketne testove..."Naše strpljenje ima granice" a osuda navodi Severnu Koreju da preipsita da li da nastavi razoružavanje koje je počela u cilju izgradnje poverenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.