Odmor u Haniotiju uz popust portala Superodmor.rs

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odmor u Haniotiju uz popust portala Superodmor.rs

Plaža nagrađena plavom zastavicom, dugačka, peskovita i veoma čista. Sve što je potrebno za pravi odmor i nalazi se u Haniotiju. Portal Superodmor.rs nudi i dodatni popust za sve koji danas rezervišu letovanje.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete svoj odmor u vili Hristina od 14. jula, 10 noćenja platićete 96 evra umesto redovne cene od 138 evra o osobi čime ćete uštedeti 42 evra za ovo letovanje. Vila je smeštena u mirnom delu Haniotija, okružena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prostranim vrtom i idealan je izbor za porodice sa decom. Od plaže je udaljena 50-ak metara, a od centra mesta 10-ak minuta laganog hoda.

Hanioti se nalazi na Halkidikiju, na prvom prstu Kasandri. Poznat je po predivnim peščanim plažama i moru blistavo čistom i toplom. Šetališta pored mora su puna taverni, restorana, picerija, kafića i diskoteka. Tu su i supermarketi, ekskluzivne radnje, pekare, poslastičarnice, ambulanta, apoteka i pošta. Idealan je i za porodice sa decom, ali i za mlade željne noćnog provoda. Plaža je nagrađena plavom zastavicom, a ima i spasioce. Više informacija o aranžmanu, ali i samom mestu možete da pročitate ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.