Izvor: Blic, 07.Jan.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o sudbini Rafe Beniteza sutra u Njujorku

Budućnost trenera Liverpula Rafe Beniteza je odavno pod velikim znakom pitanja, a rez bi mogao da se dogodi već sutra kada se završi sastanak vrha "crvenih" u Njujorku.



Multimilionerski dvojac Džordž Džilet i Tom Hiks će sa izvršnim direktorom Rikom Perijem razgovarati o preseljenju kluba sa Enfilda, ali i o formi ekipe i treneru. Amerikanci svakako nisu zadovoljni lošim rezultatima u Premijer ligi, kao ni neočekivanom posrtanju u FA Kupu protiv Lutona (1:1). >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Atmosferu dodatno zagrevaju britanski mediji koji su osuli paljbu po Rafi naslovima kao što je "Rafa je ludi šeširdžija" (naravno, naslov je iz "Sana").

Benitez je izjavio da ga spekulacije preterano ne zanimaju i da želi da izgura na Enfildu do kraja svog ugovora koji ističe za dve godine.

"Imam još dve godine, a ako mogu da ostanem i posle toga biću srećan. Nemam dilemu, volim klub, volim navijače i želim da ostanem. Što se kupa tiče - imamo još jednu utakmicu sa Lutonom i to na Enfildu. To je pozitivno. Znali smo da ćemo igrati tešku utakmicu. Kada smo postigli gol nismo uspeli da sačuvamo prednost, čini se da nam je trebalo još malo iskustva za to", rekao je naivni Benitez posle meča sa Lutonom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.