Odlučeno sa kojim stranim državnikom će Bajden imati prvi razgovor

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 09:46

Odlučeno sa kojim stranim državnikom će Bajden imati prvi razgovor

Prvi razgovor novog predsednika SAD Džoa Bajdena sa nekim stranim liderom biće sa kanadskim premijerom Džastinom Trudoom.

Sastanak će se dogoditi sutra, rekla je portparolka Bele kuće Džen Psaki.

Psaki je rekla da će dvojica lidera razgovarati o bilateralnim odnosima, kao i o odluci Bajdena da formalno ukine dozvolu neophodnu da se izgradi naftovod Kistoun XL, izmedu dve severnoameričke države, preneo je Rojters.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVI PREDSEDNIČKI RAZGOVOR: S kojim svetskim liderom će Bajden prvo razgovarati?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021

Bajden sutra prvi put kao predsednik razgovara sa drugim liderom...Prvi razgovor novog predsednika SAD Džoa Bajdena sa nekim stranim liderom biće sa kanadskim premijerom Džastinom Trudoom i dogodiće se sutra, rekla je portparolka Bele kuće Džen Psaki...Psaki je rekla da će dvojica lidera razgovarati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.