Odloženo snimanje Hobita

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2011, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo snimanje "Hobita"

Snimanje filma o stanovnicima Okruga odložiće se zbog operacije režisera Pitera Džeksona, koji je operisan u jednoj bolnici na Novom Zelandu zbog perforacije čira.

Režiserova predstavnica za štampu saopštila je da je režiser  primljen u bolnicu zbog jakih bolova, da je odmah operisan i da se sada oporavlja.

Džeksonova operacija će odložiti početak snimanja "Hobita", dvodelnog filmskog prednastavka "Gospodara prstenova", po Tolkinovim romanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Snimanje "Hobita" trebalo je da počne u februaru na Novom Zelandu. Ulogu će, iako je nema u Tolkinovom romanu, reprizirati Ilajdža Vud.

Pošto se hobit Frodo ne pojavljuje u prvoj knjizi, scenaristi su odlučili da taj problem reše tako što će mu ostareli Bilbo Bagins, centralni lik romana, prepričavati svoje avanture u filmu.

Mladog Bilboa glumiće Martin Frimen, a ne zna se da li će Ijan Holm ponovo glumiti starijeg hobita.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.