Odloženo saslušanje Brajanu Volšu FOTO

Izvor: B92, 09.Feb.2023, 22:09

Odloženo saslušanje Brajanu Volšu FOTO

Suđenje Brajanu Volšu, suprug Ane Volš za kojom se traga od 4. januara kada je prijavljen njen nestanak, trebalo je da počne u 15 sati u Okružnim sudom u Kvins.

Međutim, suđenje iz za sada nepoznatog razloga je kasnilo.

Kako javljaju tamošnji mediji, novinarima nije bio dozvoljen ulazaku sudnicu.

Novinari su pušteni da uđu oko sa zakašnjenjem od 20 minuta.

Brajanovi advokati tražili su da se saslušanje odloži za 1. mart.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenose, advokati su tražili odlaganje jer u predmetu, kako tvrde, nedostaju brojni dokumenti, poput naloga za pretres Brajanovog automobila.

Nakon što je sudija prihvatio predlog advokatice Trejsi Majner, poručio je Volšu da ostaje u pritvoru do novog termina saslušanja i ponovio da pritvor može napustiti uz kauciju od 500.000 dolara.

Podsetimo, Brajan je osumnjičen da je ubio svoju suprugu Anu, a tužilaštvo ima veoma čvrste dokaze.

Tužilaštvo je na prethnodom ročištu iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge Ane, počevši od 10 kesa koje su odnete na deponiju, a u kojima su bili krvavi peškiri, testera, sekira, rukavice, nož, zaprljan tepih...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.